Hőszivattyú tervezése és gyártása

05-Hoszivattyu

Fűteni a hideggel, hűteni pedig meleggel? Igen! Mégpedig a hőszivattyúk segítségével.

Amit a hőszivattyúk működéséről tudni kell:

A hőszivattyú egy olyan speciális készülék, mely a környezet energiájának a hasznosítására szolgál, hűthetünk és fűthetünk vele, valamint a meleg vizet is előállíthatjuk a segítségével. Maga a gép a levegőből, a vízből és a talajból nyeri ki az energiát, amit az igényeknek megfelelően alakít át. Működését tekintve pedig kimondottan környezetbarát, hiszen 1 kWh elektromos energia felhasználásával 3-5 kWh energia állítható elő a levegő, a víz vagy a talaj hőjének a felhasználásával. Az energia felvétel szempontjából tehát megkülönböztethetünk levegő-levegő és levegő-víz rendszereket.

Aki hőszivattyú alkalmazása mellett dönt, nem csak a takarékossági szempontokat veszi figyelembe, hanem a piaci szereplőktől való függetlenedést és a környezetvédelmet is elsődleges szempontnak tartja.

Cégünk megrendelőink ezen igényeit is figyelembe véve kínálja a saját gyártású, alaplapra szerelt és védőgázzal feltöltött hőszivattyús rendszereket.

Miért válasszon minket?

A hőszivattyúk tervezés és gyártása megrendelőink számára egy kiemelkedően költséghatékony megoldást kínál az energia biztosítására. Hiszen azon kívül, hogy segítségünkkel megháromszorozhatja energiáját és leválhat a szolgáltatókról, a hőszivattyú tervezése és gyártása is alacsony költséggel jár. Az általunk gyártott termékek ugyanis a kereskedők helyett rögtön Önhöz kerülnek!

Igény esetén kérjük, keressen fel valamely elérhetőségünkön, és szakemberünkkel tud egyeztetni a részletekről.

Üzletünk

Cím:

1035 Budapest, Szentendrei út 27-29.

Nyitvatartás:

Hétfő: 8.00 - 15.30
Kedd: 8.00 - 15.30
Szerda: 8.00 - 15.30
Csütörtök: 8.00 - 15.30
Péntek: 8.00 - 13.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva